mandag den 3. september 2012

Frem med symaskine og stofrester!
Kilde: Suzette Pauwels

Skønne puder, som man simpelthen bare ikke kan få for mange af. 


2 kommentarer:

 1. Ser skønne ud. Hvordan laver man dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa

   Det er faktisk slet ikke så svært at lave nogle skønne puder, uden at du behøver at gå ud og investere en halv bondegård i dyre materialer.

   Dem, der er her på fotoet, er lavet af stof i relativt smalle baner/mindre stykker, som varierer i størrelse. Det er derfor ikke nødvendigt at have individuelle stofstykker, der er specielt store, selv mindre stumper kan anvendes.

   Kig dig om i skabe og skuffer efter tøj, tæpper, sengetøj, gardiner, duge, etc., som du ikke bruger mere eller gå en tur i en af de mange genbrugsbutikker, som findes over hele landet. Her kan du ofte finde rene skatkamre af stoffer, både ensfarvede og i diverse mønstre.

   At lave sine helt egne spændende puder er nemlig en fantastisk måde at genbruge gamle materialer/stoffer til et både æstetisk og funktionelt formål.

   Er du bare lidt kreativ og fingernem med nål og tråd, eller har du en symaskine, så kan du nemt fremtrylle et par flotte og unikke puder i løbet af ingen tid.

   Materialer: Stof, knapper, pailetter, kvaster, garn til diverse applikationer (hæklede eller strikkede), monteringspude eller skum, etc.

   Hvad enten du lægger mest vægt på det funktionelle eller det dekorative, så er det dog altid en god idé at forsyne dine puder med enten lynlås, velcro, trykknapper eller andre former for lukkemekanismer, så de kan vaskes ved behov.

   Held og lykke - hvis du går i gang med projektet!

   Slet